صفحه اصلیاخباردستورالعمل پیشگیری از ویروس در محیط کار

دستورالعمل پیشگیری از ویروس در محیط کار

با توجه به شرایط توسعه و گسترش ویروس کرونا در کشور، دستور العمل پیشگیری از ویروس در محیط کار تهیه و تدوین شده است.

ضمن تشکر از انجمن مدیریت ایران برای این اقدام شایسته، لازم است ضمن استفاده بهینه از این دستورالعمل، اقدامات احتیاطی را تا مرحله توقف گسترش ویروس انجام دهیم.

  1. استریل کردن کلیه تجهیزات وسایل دفتری حداقل 2 نوبت در روز: شیرآلات، شیرهای کتری و دستگیره های چای ساز (قهوه جوش)، شیرهای آبسردکن، محفظه تندپز (Microwave)، اجاق گاز و یخچال، لوازم التحریر،  ماشین حساب، صفحات چاپگر و اسکنر، گوشی های موبایل، تلفن های ثابت، بی سیم و...
  2. قراردادن وسایل پرتکرار مانند خودکار، کارت بانکی و... داخل نایلون و یا در محفظه های جداگانه در کیف
  3. تهیه وعده های غذایی به صورت شخصی و پرهیز از شستن ظروف با وسایل شوینده عمومی
  4. عدم مصرف خوراکی های جمعی (شیرینی، قند، نان، چای کیسه ای، شکر، نمک)
  5. تعبیه اسپری الکل یا ژل ضدعفونی در فضای عمومی سازمان
  6. اجتناب از نظافت میز و وسایل کار با یک دستمال مشترک
  7. لغو همایش ها، کنفرانس ها و جلسات عمومی غیرضروری
  8. عدم استفاده از لوازم التحریر همکاران به خصوص خودکار
  9. برنامه ریزی برای دورکاری همکاران به صورت نوبتی
  10. قرار دادن اسپری ضد عفونی و دستمال کاغذی در آسانسور
  11. مراجعه فوری به مراکز درمانی هنگام بروز علائم اولیه بیماری
  12. بکارگیری گوش پاک کن برای فشردن دکمه های آسانسور
  13. قرار دادن دستمال کاغذی جداگانه بر روی هر میز
  14. شستشو و ضد عفونی کردن لباس ها به طور مرتب
  15. استفاده از ماسک و رعایت فاصله (2متری) با افراد
  16. استفاده از کارت بانکی به جای اسکناس و سکه
  17. تفکیک زباله ها (زباله های عفونی و غیر عفونی)
  18. پرهیز از دست دادن و روبوسی با یکدیگر
  19. عدم تماس دست با چشم، دهان و بینی
  20. هواگیری و تهویه اتاق ها حداقل روزی 3 بار
  21. قرار دادن اسپری کوچک الکل یا ژل ضدعفونی در کیف
  22. شستشوی دست و صورت روزانه 3 بار، هر بار 20 ثانیه
  23. قرار دادن محلول ضدعفونی در سرویس های بهداشتی
  24. استفاده از ظروف یک بار مصرف برای همکاران و مهمانان
  25. صرف بی درنگ میان وعده، چای، قهوه، آب و غذا
  26. پرهیز از مصرف محصولات حیوانی خام و یا نیم پز
  27. عدم استفاد از زیورآلات، ساعت مچی و مواردی که نمی توان شست و ضدعفونی نمود
  28. ضدعفونی کردن و اسپری لباس ها (مانند چادر، پالتو، کت، کیف) بعد از آویزان کردن در جالباسی
  29. ضدعفونی کردن سطح میزها، سرویس های بهداشتی، آشپزخانه و سایر محیط های کاری روزانه 3 بار
  30. ضدعفونی کردن بسته هایی که وارد یا از سازمان خارج می شود (شامل خرید اقلام، کلیه مرسولات پستی و...)

تماس با انجمن

دفتر مرکزی و دبيرخانه انجمن: تهران، خيابان کريمخان زند- نبش خيابان دکتر عضدی شمالي (آبان سابق)- ساختمان دانشگاه علامه طباطبايی- طبقه سوم شمالی واحد 304

لوح فشرده 12 دوره کنفرانس

کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع

مجله علمی پژوهشی زبان فارسی

مجله علمی پژوهشی زبان انگلیسی

بازگشت به بالا